RUOKA JA JUOMA
Pavenin kauniissa huvilarakennuksessa nautitaan moderneja, rentoja ja laadukkaita annoksia sesongin parhaista raaka-aineista taidolla valmistettuna. Keittömme takana on laadukkaita merellisiä elämyksiä tarjoavan Hiiohoin keittiötiimi, jota Pavenilla vetää maailmalla Michelin-ravintoloissa työskennellyt Jacek Kukielka sekä moninkertaisesti palkittu Simo Harrivaara (mm. Vuoden Luomukokki 2019, Vuoden Keittiöpäällikkö 2022 ja Vuoden kokki 3. sija 2023).
Pavenin oma Signature-menu, suosittu Hiiohoin Grillimenu, kokoustarjoilumme sekä rapusesonki herkkuineen tarjoavat kiiteltyjä makuelämyksiä keväästä syksyyn. Erinomaisen ruoan kanssa tarjoamme laadukkaan viini- ja juomavalikoiman erikoisuuksineen, lämpimän vieraanvaraista palvelua unohtamatta. Voit tiedustella meiltä myös toiveidenne mukaan räätälöityjä tarjoiluja.
”Ruokavisioni on yksinkertainen: parhaita mahdollisia makuja saatavilla olevista raaka-aineista. Inspiroidun eri tekniikoista, maailman keittiöistä sekä jatkuvasta oppimisesta. Lisäksi rakastan modernien, kiinnostavien ja tasapainoisten makuyhdistelmien luomista raaka-aineita kunnioittaen.”
Tervetuloa nauttimaan!
-Jacek Kukielka, keittiöpäällikkö
MENU PAVEN
Kirjolohirilletteä, pikkelöityä kurkkua ja fenkolia
****
Valkoista parsaa ja tryffelikeittoa
****
Konfattua haukea, karamellisoitua kukkakaalia ja piimäkastiketta
TAI
Ylikypsää lampaan lapaa, vesikrassipyrettä ja punaviinikastiketta
****
Juustolautanen Hiiohoin tapaan
****
Blueberry Eton Mess - Mustikkaa, marenkia ja kermaa