RUOKA JA JUOMA

Pavenin kauniissa huvilarakennuksessa nautitaan moderneja, rentoja ja laadukkaita annoksia sesongin parhaista raaka-aineista taidolla valmistettuna. Keittömme takana on laadukkaita merellisiä elämyksiä tarjoavan Hiiohoin keittiötiimi, jota Pavenilla vetää Hiiohoin keittiötoimenjohtaja Oskari Kopio sekä moninkertaisesti palkittu Simo Harrivaara ( Vuoden Keittiöpäällikkö 2022, Vuoden kokki 3. sija 2023 ja Vuoden Kokki 1. sija 2024).

Pavenin oma Signature-menu, suosittu Hiiohoin Grillimenu, kokoustarjoilumme sekä rapusesonki herkkuineen tarjoavat kiiteltyjä makuelämyksiä keväästä syksyyn. Erinomaisen ruoan kanssa tarjoamme laadukkaan viini- ja juomavalikoiman erikoisuuksineen, lämpimän vieraanvaraista palvelua unohtamatta. Voit tiedustella meiltä myös toiveidenne mukaan räätälöityjä tarjoiluja.

”Ruokavisioni on yksinkertainen: parhaita mahdollisia makuja saatavilla olevista raaka-aineista. Inspiroidun eri tekniikoista, maailman keittiöistä sekä jatkuvasta oppimisesta. Lisäksi rakastan modernien, kiinnostavien ja tasapainoisten makuyhdistelmien luomista raaka-aineita kunnioittaen.”

Tervetuloa nauttimaan!

-Oskari ja Simo tiimeineen


MENU HIIOHOI

Hauki ”Crudo”, kauden sitruksia ja aiolia

****

N’dujalla maustettu aranchini, tomaattia ja Västerbåtten - juustokreemiä

****

Paahdettua luomu-possunkylkeä, omenalla marinoitua kaalia ja Romescoa

TAI

Grillatussa voissa haudutettua kuhaa, kurpitsaa ja sahramivinegrettiä

****

Juustoja Rolling Cheese juustokaupasta

****

Pistaasi-tiramisu