RUOKA JA JUOMA

Pavenin kauniissa huvilarakennuksessa nautitaan moderneja, rentoja ja laadukkaita annoksia sesongin parhaista raaka-aineista taidolla valmistettuna. Keittömme takana on laadukkaita merellisiä elämyksiä tarjoavan Hiiohoin keittiötiimi, jota Pavenilla vetää Hiiohoin keittiötoimenjohtaja Oskari Kopio sekä moninkertaisesti palkittu Simo Harrivaara ( Vuoden Keittiöpäällikkö 2022, Vuoden kokki 3. sija 2023 ja Vuoden Kokki 1. sija 2024).

Pavenin oma Signature-menu, suosittu Hiiohoin Grillimenu, kokoustarjoilumme sekä rapusesonki herkkuineen tarjoavat kiiteltyjä makuelämyksiä keväästä syksyyn. Erinomaisen ruoan kanssa tarjoamme laadukkaan viini- ja juomavalikoiman erikoisuuksineen, lämpimän vieraanvaraista palvelua unohtamatta. Voit tiedustella meiltä myös toiveidenne mukaan räätälöityjä tarjoiluja.

”Ruokavisioni on yksinkertainen: parhaita mahdollisia makuja saatavilla olevista raaka-aineista. Inspiroidun eri tekniikoista, maailman keittiöistä sekä jatkuvasta oppimisesta. Lisäksi rakastan modernien, kiinnostavien ja tasapainoisten makuyhdistelmien luomista raaka-aineita kunnioittaen.”

Tervetuloa nauttimaan!

-Oskari ja Simo tiimeineen


MENU PAVEN

Kirjolohirilletteä, pikkelöityä kurkkua ja fenkolia

****

Valkoista parsaa ja tryffelikeittoa

****

Konfattua haukea, karamellisoitua kukkakaalia ja piimäkastiketta

TAI

Ylikypsää lampaan lapaa, vesikrassipyrettä ja punaviinikastiketta

****

Juustolautanen Hiiohoin tapaan

****

Blueberry Eton Mess - Mustikkaa, marenkia ja kermaa