MAT OCH DRYCK

I Pavens vackra sommarvilla får du njuta av moderna, avslappnade och högklassiga portioner skickligt tillredda av säsongens bästa råvaror. Bakom vårt kök är Hiiohoi, som erbjuder högklassiga maritima upplevelser, och deras köksteam, som i Paven leds av Jacek Kukielka som tidigare arbetat på Michelin-restauranger samt den mångfaldigt belönade Simo Harrivaara (bl.a. Årets Ekokock 2019, Årets Kökschef 2022 och Årets kock 3:e plats 2023).

Pavens egen Signature-meny, den populära Hiiohois Grillmeny, vår mötesservering samt kräftsäsongen med dess delikatesser bjuder på uppskattade smakupplevelser från vår till höst. Tillsammans med den utsökta maten bjuder vi på ett högklassigt urval av viner och drycker samt specialiteter, utan att förglömma gästvänlig service. Du kan också höra dig för om skräddarsydda serveringar enligt egna önskemål.

”Min matvision är enkel: bästa möjliga smaker av tillgängliga råvaror. Jag inspireras av olika tekniker, världens kök samt ständig inlärning. Dessutom älskar jag att skapa moderna, intressanta och balanserade smakkombinationer med uppskattning för råvarorna.”

Välkommen att njuta!

-Jacek Kukielka, Köksmästare


MENY PAVEN

Rillette på regnbågslax, picklad gurka och fänkål

****

Vit sparris och tryffelsoppa

****

Confiterad gädda, karamelliserad blomkål och surmjölkssås

ELLER

Mör lammbog, vattenkrassepuré och rödvinssås

****

Ostbricka på Hiiohois vis

****

Blueberry Eton Mess – Blåbär, maräng och grädde